Foligain Spectral Regaine - A leghatékonyabb amerikai hajhullás elleni szerek, kopaszodás és korpásodás elleni készítmények ! Foligain P5 ,Spectral DNC-N, Revita és Dandrene sampon. Foligain Spectral Regaine - A leghatékonyabb amerikai hajhullás elleni szerek, kopaszodás és korpásodás elleni készítmények ! Foligain P5 ,Spectral DNC-N, Revita és Dandrene sampon.
   Főoldal  |  Termékek  |  Személyes beállítások  |  Kapcsolat felvétel   

Spectral DNC® férfias hajhullás elleni készítmény
( 1x 60ml, 1 havi adag - napi kétszeri használat esetén )

A megújult Spectral DNC® még nagyobb hatékonysággal és több összetevővel egyesíti magában a legújabb innovációkat a hajnövesztés terén.
Legújabb, tovább fejlesztett képletének köszönhetően rendkívül gyorsan
és mélyrehatóan juttatja be a hatóanyagokat a bőrbe.
Alkalmazása közben egy puhább, lágyabb érzés érzékelhető a hajon,
és az új fejlesztésnek köszönhetően, egy azonnali térfogatnövelő, dúsító hatás.
A folyadék opálos-fehér színű, a továbbfejlesztett nanoszómás rendszer alkalmazásának eredményeként.

Aktív hatóanyagai :

MINOXIDIL 5%: - Erős hajhullás elleni összetevő , amely megakadályozza, hogy a DHT hormon kifejtse hatását a hajhagymákban, illetve serkenti az új és erős hajszálak növekedését .

AMINEXIL SP94 : - Akadályozza a hajgyökeret körülvevő kollagén megszilárdulását, így a gyökér jobban rögzül a fejbőrbe. Az SP94 molekula beépül a hajhagymákba, részt vesz a ceramidok* szintézisében és az erős, egészséges hajszál felépítéséhez szükséges tápanyagok biztosításában.
( *A ceramidok a bőr sejtközi állományának alkotóelemei )

ADENOZIN : - Erőteljes hatású, hajnövekedést előidéző nukleinsav, hasonló a hatása minoxidiléhoz .
A hajnövekedéshez nélkülözhetetlen energiaadó vegyület. ( A DHT gátolja az Adenozin képződését, amelynek hiányában a haj növekedési fázisa lelassul, a hajhagymák élettartama jelentősen megrövidül. )

RETINOL : - A-vitamin , a sejtek regenerálódását segíti elő, csökkenti a faggyúmirigyek túltermelődését, így erősíti a minoxidil és aminexil hatását.

THYMOSIN β4: - Egy különleges regeneráló és hajnövekedést segítő összetevő,
fokozza a hajtermelést a hajhagymák őssejtjeinek aktivizálása révén.

PROCYANIDIN B-2 : - Almából nyert természetes DHT blokkoló, a minoxidillal kombinálva kivételes hajnövesztő hatása van, illetve nagyon erős antioxidáns.
(20x erősebb antioxidáns hatása van mint a C-vitaminnak és 50x erősebb mint az E-vitaminnak.)

NANO RÉZ-PEPTIDEK: - Antioxidáns hatású összetevő, amely kedvezően befolyásolja kollagén termelést, a jótékony növekedési faktorok működését, segíti a sebgyógyulást és növeli a hajtüsző méretét, hajnövekedést okoz, és csökkenti a hajhullást.
A legújabb előrelépés a réz-peptidekkel kapcsolatban, a méretük jelentős csökkentése.
A 0,1 mikronnál kisebb szemcseméretű nano réz-peptidek alkalmazása az új Spectral DNC-ben
elősegíti az aktív összetevők bőrbe szívódását, az aktív molekulák védettek a test lebontó enzimei ellen, így hatásuk jóval hosszabb ideig tart.

APIGENIN : - Antioxidáns , gyulladásgátló és rákellenes tulajdonsággal bíró növényi flavonoid, mely megvédi a sejteket az oxidáció miatti károsodástól és segíti a sejtmegújitást.
Haj újranövesztő hatását úgy tudja kifejteni, hogy csökkenti a TGF-béta1 növekedési faktor* hatását, így segíti a sejtosztódást , a keratinocyták képződését,
illetve a hajhagymák megnyúlását, amely folyamat elengedhetetlen a hajnövekedés anagén fázisához.
(*Az androgén-indukciós TGF-beta1 növekedési faktor nevű jelzőmolekula gátolja többek között a hajhagymák ill. a bőr hámsejtjeinek növekedését, megújulását és az immunrendszert is gyengíti.
Jeleket küld a hajhagymának hogy anagen fázisból vegetatív, katagen fázisba lépjen.)

GINZENG : - Számos pozitív tulajdonsága ismert, többek között meghosszabbítja a hajhagymák élettartamát, csökkenti az apoptosist, a sejtek genetikailag kódolt önpusztulását,
erős anti-oxidáns és immunrendszer erősítő hatású.

ARGININ és CITRULLIN: - Aminosavak, amelyek hatására a hajgyökerek erősödnek, dúsabb haj alakul ki. A minoxidilhez hasonló vazodilatációs hatásuk van, fokozzák a hajhagymák tápanyagfelvételi képességét, segítik a sejtosztódást és a sejtmegújulást.

BIOTINYL TRIPEPTIDE-1 : - Egy 3 aminosavat ( glycerine, histidine, and lysine) tartalmazó értékes fejbőr és hajhagyma kondícionáló ún. anti-aging összetevő. Serkenti a bőrsejtek anyagcseréjét és lassítja a sejtek öregedését, segít megelőzni a hajhullást, növeli a vérellátást és blokkolja a dihidrotesztoszteront. Hatására a hajgyökér erősebbé válik, a hajszál pedig tovább marad anagen fázisban.

ORNITHIN , TAURIN , FOSZFOLIPIDEK : - A hajnövekedéshez létfontosságú enzimek.

LUPINE ( fehér csillagfürt kivonat ) : - Gazdag cinkben és vasban ill. fehérjében, peptidekben és vitaminokban. Ez az egyik legfontosabb és leghatékonyabb természetes összetevő .
Klinikailag bizonyítottan serkenti a hajnövekedést, három fronton segítve a hajciklus folyamatát.
Gátolja androgén alopéciát okozó 5-alfa-reduktáz működését, segíti a keratinok képződését ezáltal a hajhagymák aktivitását növeli és fokozza a véráramlást a tüszőkben.

TYROSINE: - Fehérjealkotó szerepe mellett speciális funkciója a jelátviteli folyamatokban történő részvétel. Lassítja a sejtek öregedését, stresszcsökkentő , többek között jelentős szerepet játszik a bőr és a hajhagyma növekedési faktor-receptor hálózatának folyamataiban, így a haj növekedésében is .
A bőr és hajhagymák egészséges működésének alapfeltétele a dinamikus egyensúly,
és tyrosin hiányában gyengül a sejtek közti energiaáramlás.

BOJTORJÁN-GYÖKÉR KIVONAT ( Arctium Majus ) : - Bőr- és hajkondicionáló, korpásodás elleni hatóanyag. A benne lévő aktív anyagoknak gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van.

OLEANOLIC SAV ( olíva levél kivonat ) : - Restrukturálja a borszövetet,védi a kollagént, stimulálja a kollagéntermelést. Serkenti az anyagcserét, regeneráló, értágító és vérellátás javító összetevő.

NIACINAMIDE ( B3-vitamin ) : - Része azoknak a fontos enzimeknek, amelyek a sejtlégzés folyamataiban vesznek részt. Nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, a vércukorszint kontrollálásához, antioxidáns működésekhez és méregtelenítő reakciókhoz. Elősegíti a haj fiziológiás növekedését.

NANOSZÓMÁK : - Segítik a hatóanyagok bejutását közvetlenül a hajgyökérbe.
Ezek az új, 0,1 mikronnál kisebb nanoszómák, egy speciális mesterséges viasz és szilárd részecskék elegyítésével készülnek, nagyon stabilak és fejlettebbek, mint minden eddig használt szállító-bevonóanyag.

Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel!
Napi kétszer 10-10 fújás a száraz fejbőrre, dörzsöljük be, hagyjuk megszáradni, és kb 3 óra múlva már úszni is lehet vagy hajat mosni.
Ha több jutott a hajra a kelleténél, vizes kézzel átdörzsölve a hajat, bemasszírozzuk a fejbőrbe és újra hagyjuk megszáradni.
Ügyeljünk , hogy csak a kívánt területre fújjunk , és használat után szappannal mossunk kezet.

Folytatás