Foligain Spectral Regaine minoxidil - Hajnövesztő készítmények - minoxidil és nanoxidil tartalmú hajnövekedést serkentő , kopaszodás elleni szerek, szakállnövesztő szérumok Foligain Spectral Regaine minoxidil - Hajnövesztő készítmények - minoxidil és nanoxidil tartalmú hajnövekedést serkentő , kopaszodás elleni szerek, szakállnövesztő szérumok
   Főoldal  |  Termékek  |  Személyes beállítások  |  Kapcsolat felvétel   
DS Laboratories hírek

2023.06.01.

Megjelentek a legújabb generációs Revita® és Revita.CBD® hajhullás elleni samponok! Új termékek
A DS Laboratories 2023-ban megalkotta a Revita® samponok legújabb generációját!
A hajhullás kialakulását illetve az androgén hajhullás fokozódását az esetek többségében a szervezetben a stressz következtében felszabaduló bizonyos káros szabad gyökök hatása okozza , amikor a szabad gyökök és az antioxidánsok egyensúlya felborul.

A szervezet olyan antioxidáns termeléssel igyekszik felvenni a küzdelmet a probléma ellen , mint a szuperoxid-dizmutáz (SOD),
ám amikor ennek a szintje nem elegendő, többek között hajhullás alakul ki.

Az új 21+ összetevős Revita samponban és a 22+ összetevős Revita.CBD samponban egyedülálló módon magas mennyiségű SOD és kataláz enzim található, ami hatékonyan rásegít a a haj természetes antioxidáns védőrendszerére.
A SOD azért különleges a antioxidánsok között, mert egy enzim, vagyis nem ő maga semlegesíti a szabad gyököket, hanem a folyamatot katalizálja, gyorsítja.
Emiatt a sima antioxidánsokkal ellentétben “nem használódik el” egy szabad gyök semlegesítésekor, hanem folyamatosan tud küzdeni az újabb és újabb agresszorok ellen.
A SOD összetevőnek kivételes antioxidáns hatása van, rendkívül hatékony a hajhullás ellen.
A megújult Revita, ezen kívül számos magas minőségű enzimet sorakoztat fel a DHT-blokkolás és a hajhagyma serkentésének érdekében.

Új generációs Revita hajhullás elleni samponok - SOD és kataláz-enzim tartalommal !