Foligain Spectral Regaine minoxidil - Hajnövesztő készítmények - minoxidil és nanoxidil tartalmú hajnövekedést serkentő , kopaszodás elleni szerek, szakállnövesztő szérumok Foligain Spectral Regaine minoxidil - Hajnövesztő készítmények - minoxidil és nanoxidil tartalmú hajnövekedést serkentő , kopaszodás elleni szerek, szakállnövesztő szérumok
   Főoldal  |  Termékek  |  Személyes beállítások  |  Kapcsolat felvétel   
új Revita.SOD

REVITA.SOD®

Étrendkiegészítő tabletta a hajnövekedés támogatásához + Antioxidáns + Stresszmentesítés

30db - 1 havi adag .

A stressz a mindennapjaink részévé vált.
Az androgén hajhullás fokozódását az esetek többségében a szervezetben a stressz következtében felszabaduló bizonyos káros szabadgyökök hatása okozza , amikor a szabad gyökök és az antioxidánsok egyensúlya felborul.
A szervezet olyan antioxidáns termeléssel igyekszik felvenni a küzdelmet a probléma ellen , mint a szuperoxid-dizmutáz (SOD), amikor ennek a szintje nem elegendő, többek között hajhullás alakul ki.
A Revita.SOD tablettában igen magas mennyiségű SOD található, ami hatékonyan rásegít a haj természetes antioxidáns védőrendszerére.
A SOD azért különleges a antioxidánsok között, mert egy enzim, vagyis nem ő maga semlegesíti a szabadgyököket, hanem a folyamatot katalizálja, gyorsítja.
Emiatt a sima antioxidánsokkal ellentétben “nem használódik el” egy szabadgyök semlegesítésekor, hanem folyamatosan tud küzdeni az újabb és újabb agresszorok ellen.

KEVESEBB STRESSZ, TÖBB HAJNÖVEKEDÉS

- A Revita.SOD® stressz okozta hajhullás elleni tabletta egy Ashwagandhával és Superoxide Dismutase ( SOD )-al megerősített táplálék-kiegészítő,
amely a stressz okozta hajhullás belülről kifelé történő leküzdésére szolgál.

CSÖKKENTI A CELLULÁRIS OXIDATÍV STRESSZT

- A közelmúltban végzett vizsgálatok gyulladás és oxidatív stressz jelenlétét bizonyították androgén hajhullásban szenvedőknél a sejtjeik szintjén.
A SOD segít leküzdeni a fejbőrben és a hajhagymákban keletkező szabad gyököket,
ezáltal elősegíti az egészséges hajnövekedést.

STRESSZ ADAPTOGÉN

- A Revita.SOD® egyedülálló módon több stressz adaptogént is tartalmaz,
amik olyan anyagok, amelyek segítenek ellensúlyozni a stressz súlyos fizikai hatásait a szervezetben.
Ezek az adaptogének védik a testet, és csökkentik vagy visszafordítják a negatív hatásokat, például a sejtek öregedését, a lelassult anyagcserét és a fáradtságot.

MEGELŐZI A FOLLIKULÁRIS KÁROSODÁST

- A stressz által túltermelt kortikoszteron megakadályozza, hogy a dermális papilla GAS6-ot termeljen, azt a molekulát, amelyről kimutatták, hogy képes aktiválni a szőrtüsző őssejtjeit.
Az adaptogének hatékonyan csökkentik a kortikoszteron (és a mellékvese kortikoszteroid) szintjét, és gátolják az oxidatív stresszt, amely felgyorsítja az öregedési folyamatokat és a hajhullást.

Folytatás


Használati utasítás:

Étrend-kiegészítőként vegyen be egy (1) tablettát minden este, lehetőleg étkezés közben .

A stressz káros, oxidatív hatása és az androgén hajhullás elleni védekezés érdekében naponta használjon Spectral.F7® vagy Spectral.DNC-S® szérumot is, hogy növelje a kezelés hatékonyságát.


Főbb aktív hatóanyagai : ( A Tápérték táblázathoz kattintson ide )

SUPEROXIDE DISMUTASE ( SOD ) 250mg: - A szuperoxid-diszmutáz egy adaptogén, az egyik legerősebb antioxidáns, amely megvédi tüszőit a celluláris stressztől, a szabad gyököktől és a környezeti tényezőktől.
Az orvosok az öregedés és a hajhullás látható jeleit okozó oxidatív stressz elleni védekezés első vonalának tartják.
Egy stressz adaptogén, olyan anyag, amely segít ellensúlyozni a stressz súlyos fizikai hatásait a szervezetben.
Ezek az adaptogének védik a testet, és csökkentik vagy visszafordítják a negatív hatásokat, például a sejtek öregedését, a lelassult anyagcserét és a fáradtságot.


ASHWAGANDHA GYÖKÉR KIVONAT (Withania somnifera) 30mg : - Adaptogén gyógynövény, a mellékvesék egészségét befolyásolja, amelyek a testünknek a változásokra és a stresszre adott hormonális válaszát kezelik.
Az Ashwagandha kivonat igazoltan csökkenti mind a kortizol, mind a CRP (C-reaktív fehérjék) szintjét stresszes felnőttek szervezetében. Emellett kimagasló antioxidáns hatású.
Az Ashwagandha azt kommunikálja a szervezetnek, hogy a stressz negatív hatást fejt ki, és így hozzájárul a szervek és a test működésének normalizálásához.
Ez a gyógynövény segíti az endokrin rendszer erősödését, ami a hormontermelést szabályozza.
Amikor egy adaptogént, például Ashwagandhát adunk az endokrin rendszerbe, befolyásolja a stresszhormon, a kortizol működését. Csökkenti a stresszt, serkenti az immunrendszert, és hozzásegíti a testet a jövőbeni stressz kezeléséhez.

ALFALFA : - A lucerna kivonat tele van vitaminokkal, segít a szervezetnek új sejtek létrehozásában, elsősorban a gyengüléstől védi a hajat.
Megerősíti a hajszálak szerkezetét, meggátolja a túlzott hajhullást.
A lucerna segít a haj természetes színének a megőrzésében is.

DAIDZEIN : - A Daidzein egy erős antioxidáns, amely úgy működik, mint a fitoösztrogének, ami vastagabbá, teltebb megjelenésűvé teszi a hajat.

B-SITOSTEROL : - Az androgén hajhullás kialakulásáért felelős DHT hormon termelődését okozó 5-alpha Reduktáz-t csökkentő összetevő,
rendkívül fontos hajhullás elleni enzim.

ERDEI DERÉCE (Canadian Willowherb) kivonat : - Klinikai vizsgálatokkal bizonyítottan, nagyon intenzív szabad gyök megkötő hatással bír.
Antioxidáns hatása felülmúlja a C-vitamin, az E-vitamin és SOD enzim antioxidáns hatását is.
Erős antibakteriális és irritációgátló összetevőket tartalmaz.
Blokkolja az 5-alfa reduktáz enzim működését.

BIOTIN ( H-vitamin ): - A legfontosabb hajvitamin, nélkülözhetetlen enzim a hajképzési folyamatokhoz. Hiánya a hajvékonyodásához, őszüléshez, töredezéséhez illetve seborrhea kialakulásához vezet.
Serkenti a haj újranövekedését, visszafordítja a korai őszülést. További előnye, hogy a csökkenti a stresszreakciókat.
A stressz is okozhat hajhullást, így a biotin duplán nyújt védelmet a hajhagymáknak és az idegeknek.
Részt vesz a fehérjék, zsírok és szénhidrátok anyagcseréjében, a hajat egészségesebbé és élettelibbé teszi.

GENISTEIN : - Ez az izoflavon az 5-alfa-reduktázt gátolja.
A hajhagymában az oxidatív folyamatokat is előnyösen befolyásolja.
Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a papilla sejtjeinek regenerálódását és szaporodásukat indukálja.
A hajnövekedés fiziológiás rendszereit helyreállítja, a működésben levő hajhagymákat serkenti, és reaktiválja az inaktív szőrtüszőket, így fokozza a hajnövekedést.
Mindkét nemnél jó hatásossággal alkalmazható, a férfiak hajvonalat érintő kopaszodása és a nők diffúz hajritkulása esetén is.

PROCYANIDIN B2 : - Almából nyert természetes DHT blokkoló, a minoxidillal kivételes hajnövesztő hatása van, illetve nagyon erős antioxidáns.
(20x erősebb antioxidáns hatása van mint a C-vitaminnak és 50x erősebb mint az E-vitaminnak.)

VAS , MAGNÉZIUM , D-VITAMIN : - A vas oxigént szállít a hajgyökérhez, és segít csökkenteni a hajhullást.
A D-vitamin elősegíti a bőr és a szőrtüszők egészségét, valamint elősegíti a haj növekedését, segít csökkenteni a stressz okozta károkat is.
A magnézium megakadályozza a kalcium felhalmozódását a fejbőrön, valamint megakadályozza a pelyhesedést és a hajhullást.

CINK : - Erős antioxidáns hatású, ezért lelassítja az öregedési folyamatokat, neki köszönhetően a szervezet képes megszabadulni a szabad gyököktől és a bevitt táplálékból felvenni a szükséges tápanyagokat.
A cink a szervezet optimális működését segíti elő, így nem csak a haj számára, de a teljes testi működés szempontjából alapvető.
Hatékony gyulladáscsökkentő aminosav származék, csökkenti a bőr faggyútermelését is.
Javítja a kollagén anyagcserét, segíti a haj és a köröm növekedéséért és a szövetek regenerációját.
A cink stimulálja a prosztaglandin termelését, ami szabályozza a faggyútermelést.

Összetevő lista :

GENISTEIN, B-SITOSTEROL, ALFALFA, IRON, MAGNESIUM, ZINC, CANADIAN WILLOWHERB, PROCYANIDIN B2, DAIDZEIN, MELATONIN, BIOTIN, VITAMIN D, ASHWAGANDHA, SUPEROXIDE DISMUTASE


Folytatás


Hasonló termékek: