Foligain Spectral Regaine minoxidil - Hajnövesztő készítmények - minoxidil és nanoxidil tartalmú hajnövekedést serkentő , kopaszodás elleni szerek, szakállnövesztő szérumok Foligain Spectral Regaine minoxidil - Hajnövesztő készítmények - minoxidil és nanoxidil tartalmú hajnövekedést serkentő , kopaszodás elleni szerek, szakállnövesztő szérumok
   Főoldal  |  Termékek  |  Személyes beállítások  |  Kapcsolat felvétel   
új Spectral DNC-S

Legújabb generációs Spectral DNC-S® 28+ EDITION anti-gray and density szérum
a Spectral.DNC-S 28 kulcs összetevőt tartalmazó, fejlesztett változata.

Az első klinikailag tesztelt topical szérum, amely kombinálja
a Melanex® és a Nanoxidil® komplexet.

Ez az új, anti-aging hatású luxus hajszérum, egy agresszív hatékonyságú szer, amely megoldást nyújthat azok számára is akiknek a minoxidil önmagában már kevésnek bizonyult,
Igazi áttörést jelent a férfias jellegű hajhullás elleni küzdelemben , mert egyesíti a leghatékonyabb szerek erejét egy termékben!
Csökkenti az ősz hajszálak megjelenését az új hajnövekedéskor,
miközben már 90 napon belül növeli a hajszálak számát, sűrűségét és volumenét.
Hajhullás és őszülés elleni készítmény
nők és férfiak részére egyaránt.

60ml - 1 havi adag napi kétszeri kezelés esetén.
Forradalmi összetételű vizes oldat alapú készítmény,
amely nem tartalmaz propilén-glikolt.
Rendkívül bőrbarát és azonnali kellemes érzet a hajon.

Folytatás


Használati utasítás:

Használat előtt rázzuk fel!
Napi kétszer 6-6 fújás a száraz fejbőrre, dörzsöljük be, hagyjuk megszáradni.
Használat után azonnal mosson kezet szappannal és vízzel.
Ez egy fennhagyható szérum, és nem szabad leöblíteni az alkalmazás után.
Használja rendszeresen az utasításoknak megfelelően, megszakítás nélkül, a haj egészségének fenntartása érdekében.
A legjobb eredmény érdekében használja a Revita® sampont és Revita.SOD® tablettát.Nem tartalmaz propilén-glicol-t, szulfátokat , parabéneket és ftalátokat.

Főbb aktív hatóanyagai :

AZELAIN SAV: - Azáltal fejti ki hajhullás elleni hatását, hogy késlelteti és csökkenti
az 5alpha reduktáz nevű enzim aktivitását, amely DHT termelődéshez vezetve felelős az androgén hajhullásért.
Nanoxidillel és cinkkel kombinálva nagyon erős DHT blokkoló.
Gyulladáscsökkentő és szövetregenerációt elősegítő hatása is van.

CINK : - Erős antioxidáns hatású, ezért lelassítja az öregedési folyamatokat, neki köszönhetően a szervezet képes megszabadulni a szabad gyököktől és a bevitt táplálékból felvenni a szükséges tápanyagokat.
A cink a szervezet optimális működését segíti elő, így nem csak a haj számára, de a teljes testi működés szempontjából alapvető.
Hatékony gyulladáscsökkentő aminosav származék, csökkenti a bőr faggyútermelését is.
Javítja a kollagén anyagcserét, segíti a haj és a köröm növekedéséért és a szövetek regenerációját.
A cink stimulálja a prosztaglandin termelését, ami szabályozza a faggyútermelést.

ORNITIN, ARGININ és CITRULLIN: - Aminosavak, amelyek hatására a hajgyökerek erősödnek, dúsabb haj alakul ki.
A minoxidilhez hasonló vazodilatációs hatásuk van, fokozzák a hajhagymák tápanyagfelvételi képességét, segítik a sejtosztódást és a sejtmegújulást.Ginseng

GINZENG: - Számos pozitív tulajdonsága ismert, többek között meghosszabbítja a hajhagymák élettartamát, csökkenti az apoptosist, a sejtek genetikailag kódolt önpusztulását,
erős anti-oxidáns és immunrendszer erősítő hatású.

NANOXIDIL 5%: - Erős hajhullás elleni összetevő , amely megakadályozza, hogy a DHT hormon kifejtse hatását a hajhagymákban, illetve serkenti az új és erős hajszálak növekedését .
A minoxidilhez hasonló hajnövesztő hatása van, annak mellékhatásai nélkül.

NIACINAMIDE ( B3-vitamin ) : - Tágító hatású az erekre és a kapillárisokra,
javítja a fejbőr vérellátását ,serkenti a haj növekedését
és hozzájárul a haj természetes faggyújának termelődéséhez.
Része azoknak a fontos enzimeknek, amelyek a sejtlégzés folyamataiban vesznek részt. Nélkülözhetetlen az energiatermeléshez, a vércukorszint kontrollálásához, antioxidáns működésekhez és méregtelenítő reakciókhoz.
Elősegíti a haj fiziológiás növekedését.

E-VITAMIN : - Fokozza a fejbőr vérkeringését és segíti az egészséges és erős haj növekedését a megfelelő tápanyagok eljuttatásával.

TYROSINE: - Fehérjealkotó szerepe mellett speciális funkciója a jelátviteli folyamatokban történő részvétel.
Lassítja a sejtek öregedését, stresszcsökkentő , többek között jelentős szerepet játszik a bőr és a hajhagyma növekedési faktor-receptor hálózatának folyamataiban,
így a haj növekedésében is, illetve meghatározza annak színét .
A bőr és hajhagymák egészséges működésének alapfeltétele a dinamikus egyensúly,
és tyrosin hiányában gyengül a sejtek közti energiaáramlás.

BIOTIN ( H-vitamin ): - A legfontosabb hajvitamin, nélkülözhetetlen enzim a hajképzési folyamatokhoz. Hiánya a hajvékonyodásához, őszüléshez, töredezéséhez illetve seborrhea kialakulásához vezet.
Serkenti a haj újranövekedését, visszafordítja a korai őszülést. További előnye, hogy a csökkenti a stresszreakciókat.
A stressz is okozhat hajhullást, így a biotin duplán nyújt védelmet a hajhagymáknak és az idegeknek.
Részt vesz a fehérjék, zsírok és szénhidrátok anyagcseréjében, a hajat egészségesebbé és élettelibbé teszi.

ROZMARING OLAJ : - A rozmaringkivonat csillapíthatja a fejbőr viszketését, javíthatja a vérkeringést, ezáltal a hajhagymák állapotát is.
A szer továbbá gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik,
így megszünteti a lerakódást, erős antioxidánstartalmának köszönhetően pedig védi a hajat a külső környezeti károktól.
A rozmaringolajnak a hajnövekedést serkentő és a fejbőr keringését javító képessége értékes természetes gyógymódot jelent a hajhullásban szenvedők számára.
Egy 2015-ös tanulmány összehasonlította a rozmaringolaj és a 2%-os minoxidil hatását az androgén alopecia (férfias típusú hajhullás) kezelésére, és hat hónap után hasonló növekedést talált a hajszálak számában mindkét kezeléssel, azonban a rozmaring enyhíti a fejbőr viszketését.
Egy másik tanulmány azt is megállapította, hogy a rozmaringolaj hatékonyan kezeli az alopecia areata néven ismert foltos hajhullást.
Elősegíti a hajhagymák regenerálódását, és serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a tápanyagok és az oxigén szállítását a hajhagymákhoz, ami támogatja a hajnövekedést, és elejét veszi a további hajhullásnak.
Kiderült, hogy a növény egyik bioaktív komponense, a karnozinsav regenerálja és revitalizálja a fejbőr idegvégződéseit.
A rozmaringolaj továbbá kondicionáló tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal javítja a haj szerkezetét, és fokozza annak ragyogását. Csökkenti a haj göndörödését és gubancolódását is, így az kezelhetőbbé és könnyebben formázhatóvá válik.

BOJTORJÁN GYÖKÉR-KIVONAT ( Arctium Lappa ) : - Bőr- és hajkondicionáló, korpásodás elleni hatóanyag. A benne lévő aktív anyagoknak gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van.

HIDROLIZÁLT LENMAG-KIVONAT: - Ápoló és hidratáló összetevő, segít megőrizni a haj nedvességtartalmát. Védi a kutikulát, ápolja a fejbőrt.( A kutikula külső védőréteg, amely az emberi hajszálban lévő hajkérget fedi és a haj fényét és szerkezetét adja. Az egészséges kutikula sima, visszaveri a fényt és csökkenti a hajszálak közötti súrlódást.) Felgyorsítja a pigment bejutását a haj szerkezetébe, segít a haj újraépítésében.
Elektromos töltődést megakadályozó, felületi hártya képző, hidratáló és hajkondícionáló anyag.
Hajat erősítő és regeneráló tulajdonsága van.

SAW PALMETTO - Fűrészpálma kivonat , a legrégebben ismert természetes DHT blokkoló összetevő. Hatása a minoxidiléhez hasonló.

SANDALORE OLAJ: - A szantálfa illatanyaga a szandalor, olyan biokémiai folyamatokat indít el, amik a haj növekedési fázisának a meghosszabbodásához, a hajhullás mértékének a csökkenéséhez vezetnek.
30 százalékkal tovább tart a hajszálak növekedési fázisa a szantálfa illata hatására.
A szantálfa illatanyagai a hajszálak „életének” három ciklusból (anagén, katagén, telogén) álló körforgásába avatkoznak be.
A programozott sejthalál (apoptózis) megakadályozásához és az IGF-1 növekedési faktor fokozott mennyiségben való képződéséhez vezethet.
Mindez az anagén fázis időtartamának mintegy 30 százalékkal való meghosszabbodásában nyilvánul meg.

ZÖLD TEA LEVÉL-KIVONAT : Bőrregeneráló és hajnövekedést serkentő összetevő.

ALTEROMONAS FERMENT KIVONAT : - Fito-planktonokból kinyert aktív összetevő. Ez a luxus összetevő, stimulálja az 1-típusú kollagén- és elasztinszintézist.

EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM Flower/Leaf/ Stem Extract : Erdei deréce kivonata. Erős 5-α reductáz enzim blokkoló, így hatékonyan segít a hajhullás és a faggyútermelés csökkentésében.

KOPYRROL (pyrrolidinyl diaminopyrimidine oxide) : - Minoxidilhez hasonló hajnövesztő hatása van,
annak mellékhatásai nélkül.
A haj növekedési mechanizmusához szükséges tápanyagok szállítását fokozza az által, hogy a hajhagymák körüli vérereket tágítja, így támogatva a dermal papilla sejtek - magyarul a hajszemölcsök - osztódását is. A véráramon keresztül a Kopyrrol a haj gyökerében fejti ki hatását, amely az egészséges fejbőr és gyönyörű haj kialakulásáért felelős. Segít megakadályozni a kollagénrostok megszilárdulását a hajhagyma körül, így növeli a haj anagén fázisának időtartamát és erősebb, vastagabb hajszál alakul ki.

VÖRÖS LÓHERE-KIVONAT és ACETYL TETRAPEPTID-3 kombinációja: - A hajhullásért felelős DHT kialakulásának megakadályozását és a hajhagyma működésének serkentését biztosító speciális összetevők. A vörös lóherének rendkívül magas a fitoösztrogén-tartalma.

VÖRÖSFENYŐ OLAJ : - Antibakteriális, gyulladáscsökkentő , tápláló és hidratáló összetevő, antiszeptikus tulajdonsággal . Serkenti a fejbőr vérkeringését, erősíti , hajnövekedésre serkenti a hajhagymákat.
Nagy mennyiségben tartalmaz beta-sitosterol-t,amely az androgén hajhullás kialakulásáért felelős DHT hormon termelődését okozó
5 alpha Reduktáz-t csökkentő összetevő, fontos hajhullás elleni enzim.

FOSZFOLIPIDEK : - A hajnövekedéshez létfontosságú enzimek.

KÖLES ÉS BÚZAMAG KIVONAT : - A köles és búza számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, amelyek képesek harcolni a hajhullás ellen és rendkívül hatékony a haj újraépítésében.
Javítja a vér oxigéntelítettségét, segíti a vérképződést és elősegíti a fejbőr véráramlását.
Elősegíti a sejtek megújulását és hozzájárul az egészséges bőr és haj egészségéhez.
A magas szilícium-dioxid-tartalom elengedhetetlen az egészséges csontok, fogak, bőr, haj, körmök és a kötőszövet számára.
Különösen gazdag kovasavban, amely magas hatékonyságú hajhullás elleni összetevő, fokozza a hajas fejbőr vérellátását.

NAPRAFORGÓ MAG OLAJ : - A fő összetevői a bőr számára fontos omega zsírsavak (linolsav és olajsav), amelyek a bőr rugalmasságának fenntartásában fontosak.
Ezen kívül esszenciális zsírsavakat, vitaminokat tartalmaz.
Antioxidáns, gyulladásgátló, hidrolipid réteget képző bőrregeneráló és hajerősítő hatású összetevő.

Összetevő lista :

WATER (AQUA), POLYSORBATE 20, SD ALCOHOL 40B, POTASSIUM AZELOYL DIGLYCINATE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-20 AMIDE, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, PYRROLIDINYL DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROLYZED LINSEED EXTRACT, DEXTRAN, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, TRIFOLIUM PRATENSE (CLOVER) FLOWER EXTRACT, ACETYL TYROSINE, CITRIC ACID, SODIUM METABISULFITE, GLYCINE, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, ZINC CHLORIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SODIUM PHYTATE, FRAGRANCE (PARFUM), TOCOPHERYL ACETATE, PHOSPHOLIPIDS, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, ARGININE, DIMETHICONE COPOLYOL, CALCIUM PANTOTHENATE, ZINC GLUCONATE, ARCTIUM MAJUS EXTRACT, BIOTIN, PANAX GINSENG EXTRACT, ORNITHINE HCL, NIACINAMIDE, CHLORPHENESIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, POLYQUATERNIUM-11, CITRULLINE, METHYLPARABEN, GLUCOSAMINE HCL, DISODIUM SUCCINATE, ETHYLPARABEN, PANICUM MILACEUM (MILLET) SEED OIL, TRITICUM AESTIVUM (WHEAT) GRAIN EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT


Folytatás


Hasonló termékek: